Veckans Meny

Vecka 18, 29 april - 3 maj
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Hemlagad pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Stängt

Torsdag:
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis

Fredag:
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås

 

Vecka 19, 6-10 maj
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Fläskfilégryta med syltlök och chorizo samt ris eller kokt potatis

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alt. bruna bönor

Onsdag:
Hemlagade kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingon

Torsdag:
Stängt

Fredag:
Rosastekt ryggbiff med grönpepparsås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Panerad spätta med hemgjord remouladsås och stekt potatis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
140kr/person
130kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1350kr/person
1300kr/pensionär

Avhämtning av lunch
135kr/person
130kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv