Veckans Meny

Vecka 47
17-21 november
Serveras kl. 11:15-13:30
Varmrätt på buffé inkl. salladsbuffé, vatten, kaffe och kaka

Måndag
Köttfärslimpa med Markus goda gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag
Stekt, rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Alt. hemlagade bruna bönor

Onsdag
Piccata Milanese (ostpanerad kotlettschnitzel) med tomatsås samt ris eller kokt potatis

Torsdag
Ellis hemlagade kåldolmar med klassiska tillbehör och kokt potatis

Fredag
Helstekt fläskfilé toppad med bacon och stekt lök.
Serveras med rödvinssås och Mickes goda potatisgratäng

Veckans fisk:
Steka, panerad torsk toppad med stekt bacon, lök och äpple.
Serveras med vitvinssås och kokt potatis
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Vecka 48
24-28 november
Serveras kl. 11:15-13:30
Varmrätt på buffé inkl. salladsbuffé, vatten, kaffe och kaka

Måndag
Chili con carne (färs med tomat och vita bönor) samt creme fraiche, nachochips, ris eller kokt potatis

Tisdag
Ellis hemlagade raggmunkar med stekt, rimmat fläsk och lingon

Onsdag
Parmesanpanerad kycklingfilé med kall örtsås samt ris eller kokt potatis

Torsdag
Färsbiffar med Västerbottensost, vitvinssås, stekta champinjoner och stekt potatis

Fredag
Dansk fläskestek a la Ellis med rödkål, äppelmos, Mickes goda sås samt sockerstekt eller kokt potatis

Veckans fisk:
Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med saffransaioli
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv