v. 4, 20-24 januari
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos och kokt potatis
Tisdag:
Ellis goda äggakaka med stekt fläsk och lingon
Onsdag:
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon
Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk
Alt. stuvad pytt i panna
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag:
Helstekt fläskfilé med lök & bacon samt rödvinssås och stekt potatis
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Havets Wallenbergare med hummersås och dillpotatisstomp
v. 5, 27-31 januari
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Stekt falukorv med potatismos och stuvad blomkål
Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
alt. hemlagade bruna bönor
Onsdag:
Örtmarinerad kotlettrad med varm örtsås och kokt potatis
Torsdag:
Färsbiffar med champinjon- & kantarellsås och stekt potatis
Fredag:
Dansk fläskestek a la Ellis
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med aioli
Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär
Veckans fisk:
155kr/person
10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär
Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär