Veckans Meny

v. 18, 28 april - 2 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Köttfärslimpa med stekt potatis och Markus goda sås

Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Biff a la Lindström med gräddsås och stekt potatis

Torsdag:
Stängt

Fredag:
Helstekt fläskfilé toppad med bacon & lök.
Serveras med rödvinssås och potatisgratäng

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Stekt torskrygg med skirat smör, pepparrot och kokt potatis

v. 19, 5-9 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos och kokt potatis

Tisdag:
Stekt strömming med hemlagat potatismos och lingon

Onsdag:
Örtmarinerad, nattstekt kotlettrad med örtsås och stekt potatis

Torsdag:
Hemrullade köttbullar på mormor Elsies vis, med gräddsås, kokt potatis och lingon

Fredag:
Stekt, panerad snitzel med champinjonsås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv