Veckans Meny

v. 4, 20-24 januari
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos och kokt potatis

Tisdag:
Ellis goda äggakaka med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk
Alt. stuvad pytt i panna
Pannkakor med sylt och grädde

Fredag:
Helstekt fläskfilé med lök & bacon samt rödvinssås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Havets Wallenbergare med hummersås och dillpotatisstomp

v. 5, 27-31 januari
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Stekt falukorv med potatismos och stuvad blomkål

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
alt. hemlagade bruna bönor

Onsdag:
Örtmarinerad kotlettrad med varm örtsås och kokt potatis

Torsdag:
Färsbiffar med champinjon- & kantarellsås och stekt potatis

Fredag:
Dansk fläskestek a la Ellis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med aioli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv