Veckans Meny

Vecka 42, 18-22 oktober

Måndag:

Mustig portergryta på oxkött med kokt potatis eller ris

Tisdag:

Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis och hemlagade bruna bönor

Onsdag:

Ost- & chiligratinerad kycklingfilé med ris eller kokt potatis

Torsdag:

Grönpepparbiffar med mild grönpepparsås och stekt potatis

Fredag:

Stekt, panerad schnitzel med champinjonsås, ärtor och stekt klyftpotatis

Veckans fisk:

Gravad lax med dillstuvad potatis
Serveras måndag-fredag
Beställs i kassan och serveras till bordet
115kr/person

 

Vecka 43, 25-29 oktober

Måndag:

Gammeldags kalvfrikassé med kokt potatis

Tisdag:

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Onsdag:

Kyckling med currysås och ris

Torsdag:

Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Fredag:

Pepparstekt kotlettrad med mild svartpepparsås och stekt potatis

Veckans fisk:

Stekt, panerad spätta med hemlagad remouladsås och kokt potatis
Serveras måndag-fredag
Beställs i kassan och serveras till bordet
115kr/person

 

 

 

 

 

Dagens lunch
105kr/person
95kr/pensionär

Veckans fisk:
115kr/person

10-kort
990kr/person
950kr/pensionär

Avhämtning av lunch
99kr/person
95kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv