Veckans Meny

Vecka 21, 20-24 maj
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Bräckt kassler med champinjonsås och kokt potatis

Tisdag:
Stekt strömming med skirat smör, hemlagat potatismos och lingon

Onsdag:
Örtbakad kotlettrad med örtsås och kokt potatis

Torsdag:
Färsbiffar med champinjon- & kantarellsås och samt stekt potatis

Fredag:
Stekt kycklingfilé med whiskysås och vitlöksstekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Smörstekt kummel med dillsås och kokt potatis

 

Vecka 22, 27-31 maj
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt rotmos eller kokt potatis

Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Ost- & chiligratinerad kycklingfilé med dragonsås samt ris eller kokt potatis

Torsdag:
Grönpepparbiffar med mild grönpepparsås och stekt potatis

Fredag:
Dansk fläskestek a la Ellis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med saffransaioli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
140kr/person
130kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1350kr/person
1300kr/pensionär

Avhämtning av lunch
135kr/person
130kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv