v. 18, 28 april - 2 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Köttfärslimpa med stekt potatis och Markus goda sås
Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Onsdag:
Biff a la Lindström med gräddsås och stekt potatis
Torsdag:
Stängt
Fredag:
Helstekt fläskfilé toppad med bacon & lök.
Serveras med rödvinssås och potatisgratäng
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Stekt torskrygg med skirat smör, pepparrot och kokt potatis
v. 19, 5-9 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos och kokt potatis
Tisdag:
Stekt strömming med hemlagat potatismos och lingon
Onsdag:
Örtmarinerad, nattstekt kotlettrad med örtsås och stekt potatis
Torsdag:
Hemrullade köttbullar på mormor Elsies vis, med gräddsås, kokt potatis och lingon
Fredag:
Stekt, panerad snitzel med champinjonsås och stekt potatis
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär
Veckans fisk:
155kr/person
10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär
Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär






