Veckans Meny

Vecka 16, 15-19 april
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Flygande Jacob
Kyckling, bacon, banan och jordnötter.
Serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag:
Ellis goda äggakaka med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Plommonspäckad karré med gräddsås och kokt potatis

Torsdag:
Färsbiffar med timjan- & dijonsenapssås samt stekt potatis

Fredag:
Kalvstek, så som mormor gjorde det, med goda tillbehör

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Pancopanerad fisk med örtaioli och kokt potatis

 

Vecka 17, 22-26 april
Lunchbuffén serveras kl. 11:15-13:30

Måndag:
Ugnsstekt kassler med ananas och chiligrädde.
Serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag:
Stekt strömming med skirat smör, lingon och hemgjort potatismos

Onsdag:
Chili- & ostgratinerad kycklingfilé med örtsås samt stekt potatis eller ris

Torsdag:
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

Fredag:
Dansk fläskestek a la Ellis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet)

Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med saffransaioli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
140kr/person
130kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1350kr/person
1300kr/pensionär

Avhämtning av lunch
135kr/person
130kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv