Veckans Meny

Vecka 4

Måndag:

Portergryta med kokt potatis

Tisdag:

Kokt torsk med senapssås och kokt potatis

Onsdag:

Raggmunk och stekt fläsk

Torsdag:

Grönpepparbiffar med mild grönpepparsås och kokt potatis

Fredag:

Stekt snitzel med vinsås och stekt potatis

Veckans soppa: Champinjonsoppa

Serveras måndag-fredag

 

Vecka 5

Måndag:

Plommonspäckad karré med gräddsås och kokt potatis

Tisdag: 

Ugnsbakad lax med hummersås och kokt potatis

Onsdag:

Stekt fläsk med löksås och bruna bönor

Torsdag:

Hemlagade kåldolmar med klassiska tillbehör

Fredag:

Helgrillad kyckling med gräddsås, kokt potatis och rödkål

Veckans soppa: Het tomatsoppa

Serveras måndag-fredag

 

Vi reserverar oss för ev. ändringar. Eftersom Markus lagar så god mat kan det ibland hända att den tar slut.

Dagens lunch inklusive salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe & kaka
99:-

Pensionärserbjudande (65+) samt sjukpensionär
85:-

Barn 5-12 år:
59:-

Ellis 10-kort
890:-
(läs mer här)

Vid avhämtning ingår sallad & bröd.
95:-

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv