Veckans Meny

Vecka 3, 17-21 januari
Endast avhämtning kl. 11-12:30
Avhämtningspris 99kr/person 95kr/pensionär

Måndag:

Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt rotmos eller kokt potatis

Tisdag:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag:

Pepparstekt kotlettrad med mild pepparsås och stekt potatis

Torsdag

Wallenbergare a la Ellis med murkelsås och potatismos

Fredag

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis

Veckans fisk:
Fisk- & skaldjurssoppa med saffransaioli
Serveras måndag-fredag
Måste förbeställas
115kr/person

 

Vecka 4, 24-28 januari
Endast avhämtning kl. 11-12:30
Avhämtningspris 99kr/person 95kr/pensionär

Måndag:

Ugnsbakad falukorv och chorizo med tomatsås och hemlagat potatismos

Tisdag:

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Onsdag:

Parmesanpanerad kycklingfilé med örtsås och kokt potatis eller ris

Torsdag

Vår goda ärtsoppa
Alt. Pasata Bolognese
Pannkaksbuffé

Fredag

Hembankad, panerad fläskschnitzel med champinjonsås och stekt potatis

Veckans fisk:
Pancopanerad torsk med örtaioli och bulgursallad
Serveras måndag-fredag
Måste förbeställas
115kr/person

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
105kr/person
95kr/pensionär

Veckans fisk:
115kr/person

10-kort
990kr/person
950kr/pensionär

Avhämtning av lunch
99kr/person
95kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv