Veckans Meny

v. 13, 24-28 mars
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Mustig portergryta på oxkött med ris eller kokt potatis

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
alt. hemlagade bruna bönor

Onsdag:
Pannbiff kryddad med timjan och senap.
Dijonsenapssås och stekt potatis

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk
Alt. korv stroganoff
Pannkakor med jordgubbssylt och lättvispad grädde

Fredag:
Dansk fläskestek a la Ellis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Ellis goda fisk- & skaldjurssoppa med aioli

v. 14, 31 mars - 4 april
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos eller kokt potatis

Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Kycklingovanlår i ananas- & kokosgräddsås med ris eller kokt potatis

Torsdag:
Köttfärslimpa med gräddsås och stekt potatis

Fredag:
Champinjongratinerad fläskytterfilé med champinjonsås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Dillbakad torskrygg med vitvinssås och kokt potatis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv