Veckans Meny

v. 20, 12-16 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag:
Ellis goda äggakaka med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Stekt, parmesanpanerad kycklingfilé med kall örtsås samt ris eller kokt potatis

Torsdag:
Kålpudding med kålsås, kokt potatis och lingon

Fredag:
Champinjongratinerad fläskytterfilé med råstekt potatis och champinjonsås

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Havets Wallenbergare med hummersås och dillpotatisstomp

 

v. 21, 19-23 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Biff stroganoff med ris eller kokt potatis

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag:
Kyckling, ovanlår och filé, med rödkål, mustig sås och kokt potatis

Torsdag:
Pannbiff med champinjon- & kantarellsås och stekt potatis

Fredag:
Helstekt fläskfilé med varm örtsås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Stekt, panerad spätta med hemlagad remouladsås och kokt potatis

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv