v. 20, 12-16 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag:
Ellis goda äggakaka med stekt fläsk och lingon
Onsdag:
Stekt, parmesanpanerad kycklingfilé med kall örtsås samt ris eller kokt potatis
Torsdag:
Kålpudding med kålsås, kokt potatis och lingon
Fredag:
Champinjongratinerad fläskytterfilé med råstekt potatis och champinjonsås
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Havets Wallenbergare med hummersås och dillpotatisstomp
v. 21, 19-23 maj
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30
Måndag:
Biff stroganoff med ris eller kokt potatis
Tisdag:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Onsdag:
Kyckling, ovanlår och filé, med rödkål, mustig sås och kokt potatis
Torsdag:
Pannbiff med champinjon- & kantarellsås och stekt potatis
Fredag:
Helstekt fläskfilé med varm örtsås och stekt potatis
Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Stekt, panerad spätta med hemlagad remouladsås och kokt potatis
Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär
Veckans fisk:
155kr/person
10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär
Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär












