Veckans Meny

v. 14, 31 mars - 4 april
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt hemlagat rotmos eller kokt potatis

Tisdag:
Ellis goda raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag:
Kycklingovanlår i ananas- & kokosgräddsås med ris eller kokt potatis

Torsdag:
Köttfärslimpa med gräddsås och stekt potatis

Fredag:
Champinjongratinerad fläskytterfilé med champinjonsås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Dillbakad torskrygg med vitvinssås och kokt potatis

v. 15, 7-11 april
Lunchbuffén serveras måndag-fredag kl. 11:15-13:30

Måndag:
Flygande Jakob (kyckling, banan och bacon)
Serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag:
Stekt strömming med hemlagat potatismos och lingon

Onsdag:
Nattstekt fläskytterfilé med äppelsås och stekt potatis

Torsdag:
Ellis hemlagade kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingon

Fredag:
Rosastekt ryggbiff med vinsås, bearnaisesås och stekt potatis

Veckans fisk:
(Beställs i kassan och serveras till bordet).
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens lunch
145kr/person
135kr/pensionär

Veckans fisk:
155kr/person

10-kort
1400kr/person
1320kr/pensionär

Avhämtning av lunch
140kr/person
135kr/pensionär

 

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv