Menyförslag

Förrätter:

Slagen kanapé med dillolja

Västerbottenpajmed kallrökt laxros och pepparrot

Sparrissoppa alt. svampsoppa. Serveras med parmesanchips

 

Varmrätter:

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och bearnaisesås. Serveras med klyftpotatis och wokade grönsaker

Dijon- & gräddfilsmarinerad kycklingfilé med rödvinssås, stekt purjolökspotatis och wokade grönsaker

Helstekt oxfilé med potatis- eller rotfruktsgratäng, rödvinskräm och grönsaker

Grillad lax med pomme duschess, champagnesås och smörslungad sparris

 

Desserter:

Bjäreglass med hallon- & mangosås

Säsongens pannacotta med toscaflarn

 

Två-rätters meny 295 kr/person

Tre-rätters meny 375 kr/person

 

Kaffebuffé ingår till samtliga menyer.

Priserna gäller när alla beställer samma rätt och vid bokning av minst 15 personer.

Vi val av oxfilé tillkommer 50 kr/person

 

Vantingevägen 20
269 72 Förslöv