Förrätter:
Slagen kanapé med dillolja
Västerbottenpajmed kallrökt laxros och pepparrot
Sparrissoppa alt. svampsoppa. Serveras med parmesanchips
Varmrätter:
Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och bearnaisesås. Serveras med klyftpotatis och wokade grönsaker
Dijon- & gräddfilsmarinerad kycklingfilé med rödvinssås, stekt purjolökspotatis och wokade grönsaker
Helstekt oxfilé med potatis- eller rotfruktsgratäng, rödvinskräm och grönsaker
Grillad lax med pomme duschess, champagnesås och smörslungad sparris
Desserter:
Bjäreglass med hallon- & mangosås
Säsongens pannacotta med toscaflarn
Två-rätters meny 295 kr/person
Tre-rätters meny 375 kr/person
Kaffebuffé ingår till samtliga menyer.
Priserna gäller när alla beställer samma rätt och vid bokning av minst 15 personer.
Vi val av oxfilé tillkommer 50 kr/person